Vanhemmat lomailee Mauritiuksella, joten mulla on myös loma: kaks viikkoa löhöilyä, neulomista, koulussa käyntiä ja herkkujen syöntiä! Kyllä kelpaa.. ;) Joulukuu sitte syödään terveellisesti aina jouluun asti.

Sain jatkettua joskus milloinlie alotettua paitaa ja väkisin väänsin sen loppuun asti (miksi, oi miksi, mulla ei ole pientä neekeripoikaa ompelemassa saumoja..)


Sen oli tarkotus olla ISO, superlöysä ja lämmin kotivillis ja semmonen siitä tuliki. Aika ruma mutta loistava päällä :) Kaksinkertasella Seiskaveikalla ja kutosen puikoilla löysiä silmukoita. Kavennukset ei onnistunu etu- eikä takakappaleessa ekalla yrittämällä ja purkaa piti enemmän ku koskaan ennen! Tän kun piti olla semmonen superhelppo neulottava... Ja hoh hoh, sanonpi minä! Seuraava neulottava paita on sitte nätti, mutta siitä sitte joskus lisää...

Ja taas sukat! Sille ei voi mitään että sukat ja lapaset on nii kivaa neulottavaa ja käytettävää :) Niitä ei voi olla koskaan liikaa.


Seittemän veljestä Kantri ja nelosen puikot. Ja ei, en käytä housuja sukkien sisällä julkisesti, voitte huokasta helpotuksesta ;) Se on vaan mun salainen kotiharrastus.