Liettuan matka oli ihan ok, parasta oli Trakain kaupunki/kylä, joka oli ku muusta maailmasta. Siellä on linna jota yleensä mennään kyyläämään, mutta me ei jaksettu maksaa sisäänpääsystä, ku se tuntu jotenki huijaukselta. Pelkkä kävely siellä oli aaaah-elämys.

Ensimmäinen hyvä ostos tapahtu jo Helsinki-Vantaan lentokentällä..

Oon vasta vähän alusta lukenu, mutta ihan hyvältä vaikuttaa.

Hotelli Vilnassa oli loistava, huone oli 21. kerroksessa (sieltä näki kauas, huuuiii..) ja mikä parasta, meijän huoneessa oli sauna! Ekaa kertaa oli ulkomaillaki puhas olo :)


Lankakauppoja oli jonki verran, me kierrettiin lähinnä vanhassa kaupungissa ja siellä ne oli myös halvempia ku kauppakeskuksissa. Tuli sitä sitte jonki verran ostettua... Langat oli 2e-5e ja kallein oli toi värikäs 150gramman sukkalankakerä, ~8e. Sain kans elämäni ensimmäiset bambusukkapuikot, kokoa 3,5mm ja hintaa hurjat 3e! Yhen lapasen mä niillä ehin parissa illassa väsätä.



Opaskirjassa neuvottiin ostamaan meripihkakrääsää (hyi yök) ja puuvillaa. Ei sitä puuvillaa sillai kauheesti vastaan tullu, ennenkö vasta vikan päivän (eli tänään ;) aamuna.. Halpaa oli, tää mitä ostettiin oli jotain vähän päälle 4e/metri.


Ja tuli kans tuttu kuva vastaan..


Ja viimesimpänä, mutta ei mitenkää vähäisimpänä: napit Kantri-takkiin!


Kiitos ja öitä!